Boys Noize

Boysnoize Records / DE

Boys Noize

O Boys Noize , γνωστός και ως Alex Ridha,  έκανε το ντεμπούτο ως DJ στα 15, κάνοντας την αγάπη ενός έφηβου για την House και την Techno global. Βαφτίστηκε ώς ένας μάγος των decks  και χρήστηκε ως "Top DJ's Who Rule The World " από το Rolling Stone, ψηφίστηκε ως "Best Electronic Act" από το Beatport  για 3 συνεχόμενα χρόνια και αναγνωρίστηκε από όλη την dance σκηνή . Με συμμετοχές στα μεγαλύτερα φεστιβαλ αλλά και headline σε club σε όλο τον κόσμο - από τον Ναό της techno στο Βερολίνο, Βerghain, στο Fuji Rock στην Ιαπωνία και στο Eaux Claires Festival του Bon Iver στα Δάση του Wisconsin. Πάντα με τους δικούς του όρους. 

Σαν καλλιτέχνης και παραγωγός,ο Boys Noize, δημιούργησε έναν ήχο απαράμιλλο, ασυμβίβαστο που κέρδισε τον σεβασμό στην σκήνη πηγαίνοντας από το Underground στο mainstream. H δουλειά του αντιτίθεται στην συμβατικότητα σε κάθε της μορφή. Έχει κάνει remixes για Daft Punk, Depeche Mode, David Lynch και Nine Inch Nails, έχει συνεργαστεί με τους ASAP Rocky, Snoop Dogg, Jarvis Cocker και Chance The Rapper και έχει δουλέψει με τον Mark Ronson στο "Uptown Special" αλλά και στο μουσική της ταινίας "Sonwden".
O Ridha έχει επίσης την δικιά του δισκογραφική, την Boysnoize Records(BNR). Αρχικά δημιουργήθηκε για να στεγάσει πλήρως την αρτιστική του ελευθερία μεταλάχθηκε σιγά σιγά σε ένα σπίτι για πολύπλευρη και εναλλακτική ηλεκτρονική μουσική.

www.boysnoize.com
www.facebook.com/boysnoize
www.twitter.com/boysnoize
www.instagram.com/boysnoize
https://www.youtube.com/user/boysnoize
https://soundcloud.com/boysnoize
www.boysnoizerecords.com